Hold CTRL-tasten nede (cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller – for å redusere.
/Om oss

Om oss

Om oss 2018-12-18T15:10:04+00:00

«Om rus og avhengighet» er en blogg fra Blå Kors Borgestadklinikken og Kompetansesenter rus – region sør (KoRus – Sør). Redaktør for bloggen er kommunikasjonsansvarlig Hilde Evensen Holm. På bloggen ønsker vi å spre informasjon og dele kunnskap om og fra arbeidet vårt på rusfeltet. Både Borgestadklinikken og KoRus – Sør og har et familie-og generasjonsperspektiv som en overordnet forståelse av rusrelaterte vansker. Det vil på mange måter også prege bloggen.

Vi ønsker kommentarer og tilbakemeldinger på våre blogginnlegg! Det er imidlertid viktig for oss å minne om at du ikke må legge ut sensitiv informasjon om deg selv på denne siden ! (eller på andre nettsteder) Har du eller en av dine nærmeste et rusrelatert problem og ønsker hjelp eller veiledning så ta kontakt med fastlegen. Du kan også ta kontakt med vårt Inntakskontor på telefon 35 90 47 80.

Fordi vi er opptatt av å ivareta den enkeltes personvern blir alle kommentarer på siden vurdert av redaktøren før det bli publisert.

Dine kommentarer blir værende på siden i inntil ett år eller til du selv sier i fra til redaktøren at du ønsker de slettet.

Ta gjerne kontakt med oss, direkte i bloggpostene ved å bruke kommentarfeltet, eller pr e – post til redaktøren: hilde.evensen.holm@borgestadklinikken.no