Hold CTRL-tasten nede (cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller – for å redusere.
/Hilde Jeanette Løberg

hilde-jeanette-loberg

mm

Hilde Jeanette Løberg

Hilde Jeanette Løberg fra KoRus - Sør har ansvaret for kommuneprogrammet Barn i Rusfamilier og andre tidlig intervensjonsinnsatser. Hun er utdannet fra BI og er for tiden også master-student.

Jeg vil bli god til å samtale med barn

Det er bra for barna og komme tilbake til normal hverdag igjen i barnehagen etter mange ukers opphold pga koronasituasjonen. For noen er barnehagen ekstra viktig fordi de ikke har det bra hjemme. Hilde Løberg i KoRus-Sør oppfordrer ansatte i barnehagene til å gå bak signalatferden hos barn som sliter. Hva er det barnet egentlig prøver å fortelle?

Av | 2020-05-06T12:51:12+00:00 6. mai 2020|Barn i rusfamilier|Skriv en kommentar

Han datt ut av videregående skole allerede i barnehagen

Regjeringen vil satse mer på tidlig innsats i kampen mot frafall fra videregående skole. Tidlig innsats er bra! Og den starter FØR skolestart, etter min mening. Denne bloggteksten, første gang publisert i 2013, ble nå veldig aktuell igjen. Den bygger på et møte jeg hadde med en ung gutt som uttalte: Jeg datt ut av videregående allerede i barnehagen. Siden den gang har jeg ofte hatt denne setningen og gutten i tankene.

Av | 2016-11-21T10:55:01+00:00 23. august 2016|Barn i rusfamilier|Skriv en kommentar

Når barnehagen spør om barneoppdragelse, helse, vold og alkoholbruk

Hvordan ville du opplevd det hvis barnehagen i oppstartsamtalen med deg ville samtale om helse, vold, alkoholbruk, hverdag og samspill i familien?Ville du tenkt at det er å bevege seg innenfor familiens private svære? At det har ikke barnehagen noe med? Eller ville du tenkt at så fint at barnehagen ønsker å vite mer om oss som familie